Projecte de millora de la docència de les assignatures de Materials Compostos


La tecnologia de materials compostos combina un conjunt de processos i materials complexos. S’ha dissenyat una pràctica amb l’objectiu de transmetre a l’alumne els conceptes de disseny i fabricació utilitzant les tècniques de la infusió i el pre-impregnat; una pràctica d’anàlisi i simulació computacional amb validació experimental a partir d’un assaig destructiu de flexió i un no-destructiu amb ultrasons i, finalment, s’ha proposat la presentació oral d’un treball davant un grup d’alumnes.

Resum de les pràctiques i activitats realitzades durant l’assignatura “Materials compostos” d’Enginyeria Aeronàutica a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Laboratori de Material Compòsits Avançats (COMPOLAB). Laboratori per a la Innovació Tecnològica de les Estructures i Materials (LITEM).

Aquesta pràctica s’ha pogut realitzar gràcies als ajuts per al finançament de projectes per a la millora de la qualitat docent a les universitats catalanes (MQD 2012) de l’AGAUR.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s